Putujete i treba vam smještaj?
Culi ste za booking popuste i ne znate kako funkcioniraju?
U daljnjem tekstu ću vam objasniti, a ako već uvelike koristite booking.com i ovdje ste samo zbog popusta onda klikom na ovaj link ostvarujete popust od 10 %

 

Smještaji diljem svijeta

Booking.com nudi vise od 28,330,470 smještajnih jedinica u 228 zemalja i teritorija diljem svijeta.

Booking možete koristiti preko njihove internetske stranice ili mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija je jednostavnija jer u svakom trenutku i na najbrži način možete pregledati “stanje” putovanja i vezane informacije, broj vaših iskorištenih i neiskorištenih kodova za popust.
Sve sto trebate imati je Booking.com korisnički račun i kreditnu (ili debitnu) karticu s kojom placate željeni smještaj i na koju će vam biti isplaćene nagrade ako ih ostvarite.

Nagrade odnosno novac možete skupljati na 2 načina. Prvi način je rezervacija vašeg smještaja preko tuđeg linka za popust i drugi način je da drugi rezerviraju smještaj preko vašeg linka za popust. Jednostavnije ne može, u svakom slučaju novac dobiju obje strane.

Na nagradu se u pravilu čeka do maksimalno 60 dana od dana odjave iz smještaja. Tijek obrade i transakcije se može pratiti na Booking korisničkom računu.

 

Još jednom ukratko
Za popust od 10% kliknete na ovaj link,  otvori se Booking stranica i samo nastavite dalje s traženjem smještaja, obavite rezervaciju i to je to.

Od srca vam želim sretan put!