Kristall Palm Beach – Nürnberg

2.279 Views

Kada vam treba malo odmora, bijeg od svakodnevnih obaveza i rutine a do godišnjeg odmora ne brojite baš sitno, onda su ovakva mjesta idealna za odmoriti se i “napuniti baterije”.

Kristall Palm Beach je vodeni park i terme u malom mjestu Stein pokraj Nürnberga, preciznije 8 km od Nürnberga. Spoj je tropskih krajeva i orijenta! Obožavam i jedno i drugo pa je za mene ovo idealna kombinacija.

Nekada je tijelu i duši potreban samo 1 dan da se odmore pa je ova vodena oaza idealno mjesto upravo za to, odmor i opuštanje.

Mjesto koje ima za svakoga po nešto. Unutarnji i vanjski dio s bazenima, toboganima, hidromasažnim bazenima, bazenima s termalnim vodama, saunama, spa centrom, koktel barom i restoranima.

Uživanje za cijelu obitelj, s klincima ili bez. Ili možda cjelodnevni izlazak s prijateljicama uz plivanje, sunčanje, masažu i ispijanje koktela. Jer je dan proveden na ovakvom mjestu punoooo bolji od klasičnog izlaska na kavu u već dobro poznati kafić gdje i konobar već unaprijed zna sto ćete naručiti. Barem meni, jer ja volim bazene, kupanje, sunčanje, masaže. Dalmatinka i hedonist u jednoj osobi, nije lako ali mora se izdržati 🙂

Klinci će posebno uživati jer Kristall Palm Beach ima čak 14 vrsta adrenalinskih vodenih tobogana ukupne dužine 1637 metra.
Raspoređeni su po uzrastima pa ćete prije korištenja morati provjeriti da li je tobogan prikladan za vas odnosno za vaše dijete.
Mališani i bebači također imaju svoj kutak, unutarnji bazen s mini toboganom i ostalim igračkama, te vanjsko igralište s toboganima. Dostupne su velike plastične igračke (auti, kamioni) te krevetići za bebe.

Cijene ulaznica i radno vrijeme

Cijena ulaznice za odraslu osobu za 2 sata je 18 eura, 4 sata 21 eura i dnevna karta je 27 eura, s tim da se ulaz u saune i terme nadoplaćuje dodatno tako da će vas ulaz u terme koštati dodatna 3 eura, a ulaz u saune i Hamam još 5 eura. Osnovna cijena ulaznica (ulaz u vodeni park) vikendom i praznicima se naplaćuje dodatna 2 eura.
Ulaz za bebe do prve godine života je besplatan, ulaz za djeca od 1 do 5 godina košta 8 7ura , a djeca od 6 do 16 godina imaju na raspolaganju vise vrsta ulaznica po cijeni od 13, 16 i 20 eura.

Radno vrijeme petkom i subotom je od 9.00 do 24.00 sata, a ostalim danima od 9.00 do 22.00 sata

Restorani i barovi

Hrana je ok. Klasična brza hrana, pizze, pomfrit, kobasice, šnicle i slično. Jestiva je i nećete ostati gladni, što je najvažnije ali nemojte očekivate neke fine specijalitete jer ćete se razočarati. Dozvoljeno je unijeti svoju hranu u plastičnim posudama, piće također!

Smještaj

Ove terme nažalost nemaju mogućnost smještaja ali u blizini ima nekoliko dobrih hotela pa vam ostavljam ovaj link preko kojeg možete provjeriti dostupnost i cijene te ostale bitne informacije.

Za više aktualnih informacija te broj slobodnih ulaznica obavezno posjetite službenu stranicu Kristall Palm Beach.

Odmor je potreban svima, svakom tijelu i svakoj duši. Ponekad je predugo čekati do godišnjeg odmora i baš zbog toga su napravljena ovakva mjesta za jednodnevne wellness odmore. Nadam se da si s vremena na vrijeme priuštite takav dan. Nagradite se, zaslužili ste. Uživajte!
Pazite na sebe i ostanite zdravi!
Do sljedećeg čitanje…
Marija

1