Churpfalzpark – zabavni park i park cvijeća u Bavarskoj

865 Views

Imate dijete/djecu i tražite ideju za jednodnevni izlet u Bayernu? Na pravom ste mjestu jer ću vam otkriti jedno odlično mjesto gdje zabave ne nedostaje, ne samo za male već i za velike jer ovo nije samo zabavni park nego i jedan od najljepših parkova cvijeća u Bayernu.

Churpfalzpark se nalazi u mjestu Loifling u čuvenoj Bavarskoj šumi, pedesetak minuta vožnje od Regensburga, grada u kojem živimo.

Mi nismo posjetili puno zabavnih parkova ovdje, zapravo moram priznati da smo tek krenuli s istraživanjem jer je mom sinu Teu dvije i pol godine i tek je sada u fazi da ga takvo nešto uopće zanima. Ali od ovih nekoliko parkova u kojima smo bili ovo je definitivno najljepši.

Zabavni park s više od 100 različitih atrakcija

Ovaj jedinstveni zabavni park je zabava za cijelu obitelj a nudi vise od 100 različitih atrakcija. Uz razne tobogane, panoramski kotač, vrtuljke, bubamara vlakić, cvjetnu gondolu, karting staze, vožnje većim i manjim vlakovima, plovidbu kanalima, brzi rafting i staza na divljim vodama, park za najmanje, 2 ogromna broda pirata, imaju i vodene tobogane pa ponesite ručnike i kupaće kostime ako je vrijeme dovoljno toplo za kupanje.

Uz toliko izbora nije ni čudo što je upravo ovaj park djeci jedan od omiljenih u cijeloj Bavarskoj.

A ima nešto i za odrasle

Ni odraslima neće biti nimalo dosadno jer ima ponude i za njih. Mogu uživati ​​u prekrasno uređenom vrtu s dalijama ili ružama i diviti se oko milijun različitih godišnjih ljetnih cvjetova. Zatim u vodenim igrama s vodenim orguljama i fontanama ili tropskoj oazi vodenih igara. Odmoriti se mogu na brojnim zelenim površinama i klupama u hladovini ili u jednom od dva restorana.

Gdje i za koliko novca?

Adresa: Churpfalzweg 6, 93455 Traitsching

Radno vrijeme: park je otvoren samo u sezoni, odnosno od Uskrsa do sredine listopada od 9.30 do 18 h. Ako je kišovito i loše vrijeme park je zatvoren, ali to sve možete provjeriti na njihovoj sluzbenoj stranici, link je OVDJE.

Cijene ulaznica: djeci do 3 godine je ulaz besplatan, djeca od 3 do 5 godina ulaz plaćaju 22 €, djeca od 6 do 15 godina 25 € a odrasli od 16 godina za ulaz trebaju izdvojiti 26 €.
U ponudi imaju i obiteljsku ulaznicu za 88 €, u to su uključene ulaznice za 2 odrasle osobe i 2 djece, svako dodatno dijete plaća 17 eura.

U cijenu su uključene sve aktivnosti a dodatno se naplaćuje samo korištenje automata. Vožnje možete ponavljati bezbroj puta tako da na kraju cijena ulaza uopće ne košta puno jer ćete se voziti i zabavljati doslovno cijeli dan.
Mi smo došli oko 12 h i izašli smo iz parka zadnji u 18 h zbog zatvaranja 😂 Teo je zapravo plačući pozdravio zaštitare na kapiji jer mu nije bilo jasno zašto moramo ići kući 😅😅 to sve govori kako smo se dobro zabavili i da zbog njega moramo uskoro opet posjetiti ovaj park.

Smještaj

Nažalost oni u ponudi nemaju smještaj ali prespavati možete u jednom od hotela u blizini, izabrala sam nekoliko najbližih pa cijene možete pogledati klikom na ovaj link.
A ako želite spoj adrenalina i opuštanja onda je wellness hotel najbolja opcija za to. Odličan je Hotel i SPA Reibener-Hof, cijene i raspoloživost možete pogledati ovdje


Za sve dodatne informacije te rezervaciju pogledajte na njihovoj službenoj stranici, evo link još jednom OVDJE.

Na mom instagram profilu možete pronaći još fotografija i videa, link je OVDJE.

I za kraj…

Nadam se da ste već donijeli odluku za posjetiti ovaj park jer će vam djeca biti sretna i zahvalna, vjerujte mi, isplati se otići.

Želimo vam puno zabave i jedan predivan obiteljski dan!

1